Во овој момент, на Португалски - Германски Речник има голем број на 4,909 зборови во португалски како 59,066 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го4,361,834 / изрази , меѓу 23,118 денес.
Тагови: Португалски - Германски речник,Португалски, Германски , речник, преводи, онлајн речникПортугалски, Португалски -Германски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на aufportugiesisch.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0175 / 0.0099 (19)
Вратете се на почетокот