Во овој момент, на Германски - Португалски Речник има голем број на 4,812 зборови во германски како 59,767 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го6,123,086 / изрази , меѓу 32,453 денес.
Тагови: Германски - Португалски речник,Германски, Португалски , речник, преводи, онлајн речникГермански, Германски -Португалски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на aufportugiesisch.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0185 / 0.0128 (19)
Вратете се на почетокот